Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Yüsra Geyik Hayat Bilgisi Rolü - Arka Sokaklar Da Yaprak Dokumu Yasanir Onur Bay Ve Yusra Geyik Diziden Ayriliyor Onedio Com / 2003 yılında kameraların karşısına geçti.

Yüsra Geyik Hayat Bilgisi Rolü - Arka Sokaklar Da Yaprak Dokumu Yasanir Onur Bay Ve Yusra Geyik Diziden Ayriliyor Onedio Com / 2003 yılında kameraların karşısına geçti.. Boyu 1.65 cm, kilosu 45, burcu ise i̇kizler'dir. 2006 yılından bu yana arka sokaklar dizisinin kadrosunda yer almaktadır ve zeliş karakterini canlandırmaktadır. 14 yaşında tümay özokur ajansına bağlı olarak çalışmaya başlamıştır. İkizler burcu özelliklerine sahip olan yüsra geyik, 1.65 metre uzunlukta ve 47 kilogram ağırlıktadır. Daha sonra yabancı damat dizisinde rol alan ve yumurcak tv'de (çocuk kanalı) sunuculuk yapan yüsra geyik en çok 2006 yılında yayına giren arka sokaklar dizisinde rol almasıyla tanındı.

Arka sokaklar'ın zeliş'i yüsra geyik, ilkokul yaşlarında tiyatro kursuna giderek erken yaşta oyunculukla ilgilenmeye başladı. Tiyatro eğitimlerine çok küçük yaşta başlayan yüsra geyik, oyunculuk üzerine birçok eğitim almıştır. Yüsra geyik, sadece oyuncu olmadığını şiir yazarak gösterdi. Daha sonra sahneden hoşlanmış ve bakırköy sanatçılar derneği tiyatro çalışmalarına katılmıştır. 13 yaşındayken ilk kez hayat bilgisi isimli dizide ceyda karakteriyle rol alarak tv dünyasına adım attı.

Yusra Geyik Biyografya
Yusra Geyik Biyografya from admin.biyografya.com
13 yaşında iken ise hayat bilgisi dizisinde ceyda rolünü canlandırdı. Yüsra geyik eğitimine sanat tasarım fakültesi'nde devam ederek, tamamlamıştır. Anasayfa » kadın ♥ moda » yüsra geyik: Bakırköylü sanatçılar derneği (basad) 'da tiyatrolarda rol aldı. Genç yaşına rağmen başarılı bir oyunculuk sergileyen yüsra geyik, kamera karşısına ilk kez hayat bilgisi isimli dizi ile geçti. Bölüm 'e gelirken dizinin sevilen oyuncusu yüsra geyik konuğum oldu. .tek bir dizi olan arka sokaklar'da rol almaktadır.bu dizide hüsnü başkomiser'in en büyük kızı olarak rol alan oyuncu yıllardır başarılı sezonlar geçirmektedir. Oynadığı diziler, kısaca hayatı ve biyografisi.

Yüsra geyik bu oyundaki performansı ile çok beğeni topladı.

Arka sokaklar'ın unutulmaz karakterlerinden zeliş'i oynayan yüsra geyik, basında yer alan haberlerin ardından merak konusu oluyor. 14 yaşında tümay özokur ajansına bağlı olarak çalışmaya başlamıştır. Arka sokaklar'ın zeliş'i yüsra geyik öyle pozlar verdi ki hüsnü çoban görmesin dedirtti. Daha sonra yabancı damat dizisinde rol alan ve yumurcak tv'de (çocuk kanalı) sunuculuk yapan yüsra geyik en çok 2006 yılında yayına giren arka sokaklar dizisinde rol almasıyla tanındı. Oynadığı diziler, kısaca hayatı ve biyografisi. İle ilgili aramalar yüsra geyik hayat bilgisi rolü. Yüsra geyik, 21 haziran 1990 tarihinde samsun'da doğmuştur. Güzel oyuncu henüz 13 yaşında iken kameralarla tanışmıştır. İşte yüsra geyik hakkında bilgiler haberimizde. İkizler burcu özelliklerine sahip olan yüsra geyik, 1.65 metre uzunlukta ve 47 kilogram ağırlıktadır. Yüsra geyik, sadece oyuncu olmadığını şiir yazarak gösterdi. Tiyatro eğitimlerine çok küçük yaşta başlayan yüsra geyik, oyunculuk üzerine birçok eğitim almıştır. 1990 yılında samsun'da doğan yüşra çelik, sanat tasarım fakültesi mezunudur.

Arka sokaklar'ın zeliş'i yüsra geyik, ilkokul yaşlarında tiyatro kursuna giderek erken yaşta oyunculukla ilgilenmeye başladı. Arka sokaklar'ın zeliş'i yüsra geyik öyle pozlar verdi ki hüsnü çoban görmesin dedirtti. Perran kutman, tarık papuçcuoğlu, atilla olgaç vb. Samsun'nda dünyaya gelen genç oyuncu çocukluğunu i̇stanbul'da geçirdi. 14 yaşında tümay özokur ajansına bağlı olarak çalışmaya başlamıştır.

Yusra Geyik Kimdir Yusra Geyik Kac Yasinda
Yusra Geyik Kimdir Yusra Geyik Kac Yasinda from im.haberturk.com
Anne ve babasını bir trafik kazasında kaybeden idealist afet öğretmen, küçük kardeşi kerem ile birlikte anadoluyu karış karış dolaşmıştır. Yüsra geyik küçük yaşta kameralarla tanışan oyuncularımızdandır. 2006 yılından bu yana arka sokaklar dizisinin kadrosunda yer almaktadır ve zeliş karakterini canlandırmaktadır. Yüsra geyik oyunculuk kariyerine çocuk yaşlarda ilk kez 2003 yılında hayat bilgisi dizisinde canlandırdığı ceyda rolü ile adım attı. Hayat bilgisi yüsra geyik hangi rolde. 13 yaşında çok erken kameralar ile tanıştı. Oynadığı diziler, kısaca hayatı ve biyografisi. Yüsra geyik, sadece oyuncu olmadığını şiir yazarak gösterdi.

Arka sokaklar'ın zeliş'i yüsra geyik, ilkokul yaşlarında tiyatro kursuna giderek erken yaşta oyunculukla ilgilenmeye başladı.

Daha sonra yabancı damat dizisinde rol alan ve yumurcak tv'de (çocuk kanalı) sunuculuk yapan yüsra geyik en çok 2006 yılında yayına giren arka sokaklar dizisinde rol almasıyla tanındı. 13 yaşındayken ilk kez hayat bilgisi isimli dizide ceyda karakteriyle rol alarak tv dünyasına adım attı. Eğitimini sanat tasarım fakültesi grafik bölümü'nde tamamladı 13 yaşında kameralarla tanışan yüsra geyik ilk olarak hayat bilgisi dizisinde rol aldı. Güzel oyuncu henüz 13 yaşında iken kameralarla tanışmıştır. 13 yaşında kameralarla tanışan yüsra geyik ilk olarak hayat bilgisi dizisinde rol aldı. Yüsra geyik, sadece oyuncu olmadığını şiir yazarak gösterdi. Yabancı damatta rol aldığımda dizinin son dönemiydi ve arka sokaklar diye bir projeye başlıyoruz, bizimle. Anasayfa » kadın ♥ moda » yüsra geyik: Ekranlara hayat bilgisi ve yabancı damat dizilerinde aldığı küçük rollerle merhaba dedi. Ekranların sevilen dizisi arka sokaklar 500. Ekranların sevilen dizisi arka sokaklar 500. Samsun'nda dünyaya gelen genç oyuncu çocukluğunu i̇stanbul'da geçirdi. Yüsra geyik hakkında merak edilen aslen nereli?

Hayat bilgisi yüsra geyik hangi rolde. Arka sokaklar'ın unutulmaz karakterlerinden zeliş'i oynayan yüsra geyik, basında yer alan haberlerin ardından merak konusu oluyor. Ekranlara hayat bilgisi ve yabancı damat dizilerinde aldığı küçük rollerle merhaba dedi. Daha sonra sahneden hoşlanmış ve bakırköy sanatçılar derneği tiyatro çalışmalarına katılmıştır. Bölüm 'e gelirken dizinin sevilen oyuncusu yüsra geyik konuğum oldu.

Q Ejye5pxvhybm
Q Ejye5pxvhybm from www.snobmagazin.com
Yüsra geyik eğitimine sanat tasarım fakültesi'nde devam ederek, tamamlamıştır. Bölüm 'e gelirken dizinin sevilen oyuncusu yüsra geyik konuğum oldu. Güzel oyuncu henüz 13 yaşında iken kameralarla tanışmıştır. 2006 yılından bu yana arka sokaklar dizisinin kadrosunda yer almaktadır ve zeliş karakterini canlandırmaktadır. Anasayfa » kadın ♥ moda » yüsra geyik: Ekranların sevilen dizisi arka sokaklar 500. Yüsra geyik türk dizi, sinema ve tiyatro oyuncusudur. Ekranlara hayat bilgisi ve yabancı damat dizilerinde aldığı küçük rollerle merhaba dedi.

13 yaşında kameralarla tanışan yüsra geyik ilk olarak hayat bilgisi dizisinde rol almıştır.

14 yaşında tümay özokur ajansına bağlı olarak çalışmaya başlamıştır. Yüsra geyik türk dizi, sinema ve tiyatro oyuncusudur. İşte yüsra geyik hakkında bilgiler haberimizde. Ekranların sevilen dizisi arka sokaklar 500. Yüsra geyik kimdir, kaç yaşında? Arka sokaklar'ın zeliş'i yüsra geyik, ilkokul yaşlarında tiyatro kursuna giderek erken yaşta oyunculukla ilgilenmeye başladı. 2006 yılından bu yana arka sokaklar dizisinin kadrosunda yer alan yüsra geyik, zeliş karakteri rolünü üstlenmiştir. Arka sokaklardan evvel yabancı damat, hayat bilgisi ve hamdi alkan'ın yumurcak tv projesinde oynadım. 13 yaşında kameralarla tanışan yüsra geyik, ilk olarak hayat bilgisi dizisinde rol aldı. Bölüm 'e gelirken dizinin sevilen oyuncusu yüsra geyik konuğum oldu. Yüsra geyik, sadece oyuncu olmadığını şiir yazarak gösterdi. Eğitimini sanat tasarım fakültesi grafik bölümü'nde tamamladı 13 yaşında kameralarla tanışan yüsra geyik ilk olarak hayat bilgisi dizisinde rol aldı. İkizler burcu özelliklerine sahip olan yüsra geyik, 1.65 metre uzunlukta ve 47 kilogram ağırlıktadır.